Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

tiistai 1. toukokuuta 2012

Vapputohinoita

Minne nämä päivät oikein katoavat??!!! Sunnuntaina meinasin saada kirjoitettua, mutta sitten tuli yllättävä sähkökatkos, enkä jaksanut startata koneita ja nettiä enää uudelleen..

Mitäs viikkoon on sitten mahtunut? Noh, allekirjoittaneella siis talven neljäs nuha-yskä menossa ja kävin vihdoinkin verikokeissa. Ei tulehdusta, jokin virus jyllää ja kunnolla. Vielä lääkärissä käynti edessä, joten katotaan sitten lisää. Mutta puolikuntoisena ei enää jaksais touhuta..
Isäntä oli myös samaan aikaan kolmen päivän työmatkalla, joten nuhanenä kävi koiran kanssa vesisateessa lenkillä, kävi töissä, kuskas lapsia, hoiti mahatautista poikaa ja makas välillä itsekin sängynpohjalla. Tällähän tavalla sitä parantuu...=)

Jääkiekon kevätjuhlasta haettiin komea pokaali ja munkkikahvit.
Tytöllä yökaveri ja suunnistuskoulukin ehti alkaa!
Kolmet kaverisynttärit, siivoamista ja siivoamista, pyykkiä ja lisää siivoamista, pihan kaivamista ja lopulta myös haravointia. Kukkapenkit on putsattu ja krookukset alkaa jo lopettelemaan kukkimista.

Eli semmoista pientä! =)

Pojan huoneessa on Syylari City ja tytöllä pyörremyrsky... =) Ei kuvamateriaalia..







Joella on vesi korkealla ja nyt odotellaan vain vihreyttä! Kotoa sitä jo löytyykin=)

Pöydällä valkoiset tulppaanit..


ja Mårbacken selvisi talvesta pannuhuoneessa!


Kavereiden lahjoihin värikkäät paperit ja kortit teen aina itse. Vanhoista lahjapapereista leikkaan kuvia ja jouluna kerään lelupakettien taustapahvit talteen. Pieni askarteluhetki iltaisin rauhoittaa kummasti.

Iltaisin sängyssä on tullut myös (siis silloin kun on pysynyt hereillä..) luettua lehtiä tai virkattua oikein ohkasella langalla neliöitä. Jos vaikka parin vuoden päästä sais niistä jotain kasaan=)




Niin ja hyvää Vappua kaikille! =)


Joskohan sitä ehtis päivittää blogiakin hieman useammin näin päivien pidetessä..=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti