Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

maanantai 28. toukokuuta 2012

Aurinkoinen sunnuntai osa 1.

Nyt kylmyyden saapuessa tänne takaisin on aika "muistella" eilistä kesäpäivää. Poika oli terve ja päätettiin lähteä mökille viemään ruokaa siellä touhuaville sekä touhuta jotain itsekin. Lapset leikkivät hiekassa ja minä kuurasin mökkiä. Lakanat on sängyissä ja astia/ruokakaappi puhdas. Muutkin tavarat alkavat löytää paikkansa. Ja koska päivä oli mitä kaunein, niin kamera ei päässyt helpolla. Noin 300 kuvaa =)


Mökin sisällä en ole vielä saanut "koriste-esineitä" paikoilleen, vaan siellä jylläävät kassit ja paketit. Isäntä asensi television ja antennin "sadepäivien" (ja vähän muidenkin) iloksi.. Eli sisällä rampattiin kengillä ja tavarat vaihtoivat paikkojaan.. Mutta siinä seassa minä sain meidän suuren keittiön siivottua. Eli kuvassa on meidän astia- ja ruokakaappi. Vieressä on pieni pöytä, jossa on 2 hellalevyä ja kahvinkeitin. Ja tällä ollaan pärjätty! Tietty ulkona grillataan puolet syötävästä.. Ainahan sitä sais toivoa parannuksia, mutta kun kerran mökillä ollaan, niin silloin pitää kaiken olla vähän primitiivistä=)


Tähän mökin eteen on nyt sitten kärrätty kotoa kallioporauksen jäljiltä jäänyttä kivituhkaa. Siihen olisi tarkoitus tehdä kivinen patio. Ja kunnon rappuset. Nyt niiden virkaa toimittaa kuljetuslavat.. Tähän paistaa aurinko iltapäivästä iltaan asti. Meri on toisella puolella mökkiä, joten tähän ei tuuli ota ja lämpöä riittää. Tuonne taakse vielä oma tiskipöytä ja kunnon muurattu grilli, niin avot!

Mutta kaikki vie aikansa, kun rakennushommia on kesken sieltä sun täältä ja vapaata työskentelyaikaa rajoitetusti.

Keskellä tonttia, siis mökin vieressä on vielä vähän hiekkaa jäljellä pohjatöistä ja lapsethan nauttivat siitä täysin=)
Kenellä muulla on yhtä iso hiekkalaatikko?!=)


Leikkikaluina mm. vanhoja astioita. Ehjistä tällaisista olen nähnyt pyydettävän kirppareilla yli 50 €.. Ja vanhempi väki heittäisi nämä roskiin!!


Mökin vierestä löytyy vanha sauna. Ei mikään huippuversio, mutta toimiva=) Ja ihanat pastellisävyt seinillä. Pukuhuone vaaleansininen ja pesuhuone (sauna ja pesutila erikseen) vaaleanpunainen. Ikkunoista merinäköala, etenkin kesäaamuina kuuden aikaan, kun aurinko paistaa suoraan saunaan...




Nyt pitää lopettaa, kun kuvien lataaminen kestää liian kauan.
Jatkoa seuraa, sillä päivä ei ollut vielä ohi =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti