Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

torstai 10. toukokuuta 2012

Sateen suojassa..

Ja siis taas sataa ja on kylmä=( Saisi kyllä jo ihan aikusten oikeesti tulla se kevät ja kesä..

Noh, vilkahtihan se aurinko kuitenkin alkuviikosta ja sain napattua pari hyvää kuvaa!





Tän piti olla nurmikko.... Mut sain juuri kuulla sen olevan helppohoitoinen viheriö... =)
Täällä sisällä eletään keskellä kisastudiota. Olohuoneessa pauhaa sekä tv että tilapäisesti toinen tv (minun ilokseni..), johon on kytketty MTV3:n Katsomo kannettavan kautta. Kaksi yhtäaikaa sen takia, kun Mertarannan juonto tulee noin 20 sekunttia myöhemmin ja kuva saattaa pätkiä välillä. Ne pelit on niin tärkeitä, että pitää siis katsoa myös AVA:lta normaali lähetys, jotta tietää koska tulee MAAAAALIIII.... =)

Mulla ei ole vielä ollut aikaa/ haluja tuijottaa pelejä, mutta nuorimmainen tykkää niistä erittäin paljon. Syynä on se, että viikonlopun pelien aikaan sillä on sipsit ja dippi kisaeväinä.. Ja vaatetus on myös kunnossa=)


Sillä välin minä olen siivoillut ja järjestellyt muualla talossa, kamera tietty aina valmiina! Keittiön ikkunassa roikkuu nyt jo viime vuoden puolella ostettu pieni lintuhäkki. Kannattaa tsekata Kaunis Pieni Elämä ja nettikauppa. Sieltä (täältä) löytyy vaikka mitä ihanaa!


Terassille on löytänyt tiensä jo vuosia sitten entisten naapureiden vanha Amerikan arkku. Tämä on kuulemma toiminut enemmänkin "rahtiarkkuna", kun ei ole viimeisteillymmästä päästä. Meillä tässä säilytetään polttopuita talvisin. Sisäpuoli on nimittäin kärsinyt kosteudesta sen verran, ettei sitä ole koskaan voitu ottaa sisälle.





Nyt koisimaan vesisateen ropistessa (jälleen) peltikatolle. Huomenna firman kevätretki (ilmeisesti sateessa) ja allekirjoittanut matkanjohtajana. "Salainen" ohjelma paljastuu muille vasta paikan päällä=) Jos siis voidaan mitään tehdä myrskyn saapuessa Suomi-neidon kimppuun.. Peukut pystyyn ja/tai ristiin ja koputetaan puuta... Mitä vaan voi, jotta ilta onnistuisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti