Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Arkea...

Niin, tämä viikko on taas kulunut erittäin arkisesti ja kaukana luxuksesta. Töissä oli taas vähän tuplahommia ja naureskeltiin työkaverin kanssa, kun mulla oli pöydällä ruokatunnin aikaan peräti 4 puhelinta. Vain kerran soi kaksi yhtä aikaa...

Tytölle on tällä viikolla ehtinyt tapahtua paljon. Neiti halusi etutukan noin neljän vuoden tauon jälkeen ja ihan hyvin passaa. Nyt onkin sitten vietetty aikaa peilin edessä ja kammattu tukkaa sekä etitty tyyliin sopivia vaatteita...( takkutukka ja lököfarkut ei sovi nyt...) Näitä varhaisteinien merkkejä ilmassa =)


Lisäksi aloitettiin yleisurheilu. Maanantaina oli lasten leikkimieliset kisat ja vuorossa oli korkeus ja kuula. Juoksun oli jättäny välistä, kun joku oli mennyt sanomaan, ettei tarvi juosta jos ei halua! (Tälle neidille ei saisi antaa vaihtoehtoja luistaa jostain, se käyttää ne takuulla hyväksi..)
Torstaina treenattiin pienellä porukalla lisää kuulantyöntöä sekä pituutta.
Neidin luonteen tuntien pysyttelen vielä taka-alalla, ettei tule konfliktia kentällä kesken suorituksen (komennan tarpeeksi kotona..), ja mikäs siinä, kun aurinko paistoi tällä viikolla ja paikalla muitakin tuttuja =)









Kiitos K ja M seurasta! Jatketaan marttakokousta seuraavalla kerralla! =)

Muuten viikko kuluikin sitten edellisen viikon reissun jäljiltä pyykkivuorta selvittäessä... Kun sitten vihdoin tuli perjantai ja se ensimmäinen päivä kun tarkeni t-paidalla ulkona, niin klo 16.20, kun kurvasin autolla kotipihaan, alko satamaan....  Pari ärräpäätä tais pulpahtaa suusta kun talsin koiran kanssa vesisateessa =(

Ja jotta tuleva viikonloppu ei olisi aivan liian tylsä (oli nimittäin tarkoitus mennä siivoamaan mökki kesäkuntoon, laittaa sängyt, tiskata astiat jne), niin poika tuli kipeäksi. Sillä on jo muutenkin erittäin paha koivuallergia, silmät verestää ja on turvoksissa sekä nenä ihan tukossa, niin nyt nousi vielä kuumekin =( Kuumetta on ollut 37,7 ja poika on ihan ite halunnut nukkua päikkäreitä. Jo pelkät allergialääkkeet väsyttää, niin kuume vielä siihen päälle. Ja koska kurkku on täynnä räkää, niin yskänkohtausten takia oksennuskin tuli vielä pariin otteeseen. Ja mihin muualle kuin äitin syliin ja kauppakassiin!!!

Siinä vaiheessa koitin kovasti keksiä jotain positiivista tilanteesta ja sain kun sainkin yhden revittyä.

Onneksi on viikonloppu!!! =)


Tänään isäntä, tytär ja koira lähti mökille kuuraamaan saunaa ja me jäätiin pojan kanssa pitämään leffailtaa. Katottiin Nalle Puh ja möhköfantti sekä Spirit - Villi ja vapaa (piirretty villihevosleffa,tosi hyvä). Kaikki huomio pojalle ja siivoukset taka-alalle. Ihan mukavaa välillä! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti