Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Rauhallista??

Kylläpäs aika rientää... kun on ohjelmaa =)

Viikkoon on kuulunut...


Tupperware-kutsut hyvässä seurassa!


Kahtena päivänä vilkahti aurinko (muuten siis räntää ja vettä... yök)



Kalliolämmön porausta.. Etupihalle ei nyt ole kellään asiaa. Ei edes haravalla...





Tyttären koulun 30-vuotisjuhlat! Juhlassa lapset esittivät 45 minuuttia musiikkia kolmella kielellä ja kaksiäänisesti, ilman opettajien juontoapua. Hoitivat homman ihan itse, kuten aina! Tässä koulussa on siis yhteensä noin 100 oppilasta ja kaksi eri koulua saman katon alla. Molempia kotimaisia kieliä käytetään osittain yhteisessä opetuksessa, jossa kaikki saavat kuitenkin puhua omaa äidinkieltään, mutta samalla kuin salaa, oppivat toista kieltä - ilman pakkoa! Kaikki juhlat pidetään yhdessä sekakielisesti=) Suvaitsevaisuutta, jota sopisi levittää muuallekin..

 Samassa koulussa avajaisvuonna aloitti isäntä koulutiensä, joten hän pääsi juhlistamaan juhlaa jo viime viikolla vanhojen luokkakavereiden ja opettajien kanssa. Sama isännän 3-4 luokkien opettaja on nyt koulun rehtori ja tyttären opettaja. =) Ja minä vanhempainyhdistyksen puheenjohtajana vastasin kahvituksesta..

Eikös sitä aina sanota, että koulu tekee kylän!? =)


Jääkiekkovanhempien sauna-taco-ilta=) Tässä vaiheessa Singstaria yritti laulaa käheääninen, mutta vielä iloinen allekirjoittanut. Nyt nimittäin on talven kolmas tai neljäs nuha/yskä menossa.. Lääkitys taisi jäädä liian vähäiseksi..=)


Viikko päättyi kylmään huvilareissuun. Puita kaadettiin ja kauhisteltiin 30 cm lumikerrosta. Viime vuonna tähän aikaan haravoin toppi päällä pihaa ja nukuttiin eka yö eristämättömässä mökissä!! Nyt pari kilsaa ennen mökkitietä oli vielä +10 ja yhtäkkiä meren lähestyessä lämpötila laski lähelle nollaa ja usva peitti kaiken. Luonnon armoilla ollaan!

Nyt peiton alle parantumaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti