Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Keltaista ja pörröistä


Pääsiäistunnelmissa ollaan. Verhoja on vaihdettu ja keittiöön tuli vähäksi aikaa nämä keltaiset, verkkomaiset verhot. Koristeita on iso kasa keittiön ikkunalaudalla ja pöydällä, vihreä vaasi kukkineen liesituulettimen päällä ja pari koristetta olohuoneessa. Muuten mennään normaalilla sekasotkulla. Yksi suuri ongelma meillä on siinä, että kaksi kiinnostunutta käsiparia ei anna koristeiden olla paikoillaan, vaan tipuja joudutaan ostamaan joka vuosi lisää edellisten kärsittyä sulkasadosta ja näön menetyksestä..
"Eiku mää vaan katon"... "En se ollu minä!, N käski!"


Mailegin muna pääsi roikkumaan verhotankoon muiden mukaan. Ja ruohokin näyttää ehtivän nousta viikonlopuksi!

Mökkirannasta nappasin myös mukaani viikonloppuna peräkontillisen pajunkissoja, joista nätit suorat oksat askarrellaan lauantain virvontaan ja loput oksat laitoin vanhaan maitotonkkaan. Jos ei hirveesti tule lunta, saatan jopa koristella ne jotenkin lauantaina virpojien iloksi. Riippuu lumisateesta..
Sisällä ei pidetä kuin muutama koristeltu oksa eikä koivunoksia lainkaan. Allergisia löytyy pari kappaletta talon asukeista. Pojan koivuallergian arvo tais olla 41, joten zyrtecillä, silmätipoilla ja pojan hyvillä hermoilla mennään pari kevätkuukautta=(


Täällä juhlitaan lauantai-iltana muuten kokolla. Ollaan kyläyhdistyksen kanssa järkätty jo vuosia makkaranpaistoa, arvontaa ja kilpailuja kokon kera ja nyt jo kolmatta kertaa poniratsastusta. Meikäläisen vastuulla on lasten saaminen kahteen jonoon, kypärä päähän ja kierroksen jälkeen ylipuhua äiti/isä/isovanhempi maksamaan vielä se toinenkin kierros, jotta lapsi hiljenee =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti