Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

perjantai 6. huhtikuuta 2012

lisää tipuja..


Esikoululainen toi keskiviikkona kotia tullessaan ison pinon askarteluja, joita on sitten ripoteltu sinne tänne. Tytär oli koulussa puolestaan istuttanut rairuohon kananmunaan ja hyvinhän se sieltä nousi, vaikka mullan tilalla oli talouspaperia. Tänä vuonna ruohoa ei laitettu isoihin astioihin, vaan moneen pieneen ja keräsin kaikki tuohon samalle tarjottimelle, joka sitten täytettiin koristeilla. Aina välillä joku käy jotain kokeilemassa, mutta muuten totesin tämän olevan siistein vaihtoehto. Edellisinä vuosina lasten omat ruohokorit on pyöriny ympäri taloa ja multa tietysti mukana=)

Ja tipuilla leikitään koko ajan. Esikoulun täti oli tuonut oikeita keltaisia tipuja näytille ja lapset oli saanu pitää niitä sylissään. Voi arvata, että joku haluaa nyt omia tipuja..


Eilen lapset pitivät kotona askartelumaratonin ja liukuhihnatyylillä syntyi yhteistyössä vajaa 50 virpomaoksaa ja 50 korttia. Täällä päin sekoittuu lauantain trullitteluun kaksi eri kulttuuria; suomenkielisten koristellut pajunkissaoksat ja virvonvarvon-loru sekä ruotsinkielisten koristellut kortit. Meillä siis annetaan ovelle mennessä molemmat ja lorun tyttö opetteli jo 4-vuotiaana.


Kaverit olivat kuulemma tehneet 100 korttia, mutta yritin selittää, etteivät he jaksa/kerkeä edes huomenaamulla sataan taloon, joten 50 riittää=)
Jotku haluavat karkkia..
Nyt tarttis vielä etsiä essut, huivit ja kahvikannut valmiiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti