Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Viikonlopun muisteloita ja sekasortoa..

Tytöllä oli siis yökaveri taas kylässä viikonloppuna ja onnistuin ottamaan koko lauman mukaani ruokakauppaan. Leluosaston kautta oli siis pakko mennä ja tuliaisina löyty pojalle kauan etsitty Valtran lumiaura ja tytöille cowGIRL-hatut (huom!). Keppihevoset vieressä ja tikkarit suussa tuijotettiin hevosleffaa=) Niin ja Tähkäpää-hamsterikin sai uuden kopin!




Ja lännenhattu on nyt ollut kovassa käytössä, kun tänään kotia tullessa autokatokseni oli muuttunut hevostalliksi (pyörille).. Tiedättehän, heinät pehmusteena ja seinillä roikkuu riimuja ja kypäriä=) Ja tämä kuva oli siis siistein versio tänä iltana. (Istuin autossa pari minuuttia ja laskin sataan ennen kuin kävelin rauhallisesti sisälle..) Onko meillä ihan oikeasti noin paljon tavaraa pihalla??? Ainakin nyt on! Tytön kekseliäisyys ylittää kaikki kuvitelmat ja siivous / tavaroiden takaisin saaminen on kovan työn takana..



Noista stailaamattomista kuvista tuli mieleen, että tämä blogi ei tule olemaan sisustusblogi. Enemmänkin elämäntapablogi, jolla äitiparka yrittää keksiä päivän positiivisia hetkiä sekä pitää jotain järkeä tässä elämässä ja sekasotkussa..=)

Piha muistuttaa lasten taistelukenttää / lastentarhan pihaa. Pari kukkapenkkiä löytyy, mutta kun kesät on vietetty meren rannalla, ei kotona kannata olla kovin paljon kasteltavaa. Nurmikko pitäisi uusia, parin vanhan puun juuret kaivaa ylös, salaojitus yms. Terassin pöytäkalustokin on viety mökille.
Tässä talossa sisällä ainut edustuskelpoinen huone on keittiö, loput on sekoitus vanhaa ja uutta, eripari huonekaluja, paljon värejä sikin sokin, elämisen jälkiä tapeteissa ja ovissa (sählyä pelataan käytävällä ja lasten ensipiirustukset on tallella seinissä..), vihreä rikkinäinen nahkasohva olkkarissa (mutta ei vaihdeta ennen kuin koira lakkaa levittelemästä karvojaan..) jne. Muutama satunnainen valokuva voi sisältä tulla, mutta yritän pysyä pienissä yksityiskohdissa. Ihan itsenikin takia. Pari hyvää kuvaa blogissa saa välillä unohtamaan todellisuuden! =)
Haaveissa olisi jotain valkoista, jotain tyylikästä, ripaus modernia, sopivasti kaunista maalaisromanttista, ripaus pitsiä, tuoreita kukkia ( siistit asukkaat tai siivoja, joka pitäisi talon siistinä!) ja tietty kodinhoitohuone..

Jatketaan haaveilua=) Maybe someday.. Pitää lähteä parturoimaan miesväkeä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti