Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

tiistai 28. elokuuta 2012

Mihin elokuu katosi???

Nyt saa todellakin ihmetellä mihin yksi kuukausi katosi?! Elokuussa olen paiskinut töitä välillä neljän ihmisen edestä, viimesen loman pidin koulunalotusviikolla, flunssa vei sängyn pohjalle viikoksi.... Niin, mihinkä se aika on siis kadonnut..

Netissä oon käyny vain nopeasti kurkkaamassa uutiset ja blogien päivitykset. Nettitikku ei ole pelannut mökillä, joten olen vain tyhjännyt kameraa ja ajatellut sitten päivittäväni "jossain välissä".. Niin, kotona en ole tainnut tehdä muuta kuin siivota ja nukkua=)

Mutta koska niiiiiin paljon on kerrottavaa ja näytettävää heinäkuusta tähän päivään, niin ei auta kuin aloittaa! Lupasin viimeksi hieman maallisempia juttuja.

Heinäkuussa ehdittiin siis uinnin ja veneilyn (ja vesisateen) lisäksi touhuta mökkipihalla. Kivipation viereen tehtyyn istutusaltaaseen tuli mullat, portaitten ylle valuristikosta köynnösportti (talon miesväki oli kattellut puutarhaohjelmia..) ja muutama taimikin löysi tiensä mullan sekaan. Lisäksi ulkovalo saatiin kytkettyä päälle.

Köynnösporttiin tuli köynnöshortensiaa, viereen kaksi pionia ja pari metsämansikan taimea. Lisäksi tyttären 4H-auringonkukat sijoitettiin keskelle ensi kesän kasvimaaosuutta pituutta kasvamaan puolikuolleen raparperin seuraan. Meren rannalla on vähemmän hallaa, joten toivottavasti auringonkukat ehtivät tehdä kukan ennen talvea.. Pituutta ei tällä kertaa kerry kahta metriä, kuten kerran kauan sitten=)

Mutta tuohon siis mahtuisi vielä monta perennaa ja muutama rivi salaattia, yrttejä jne..






Ulkovaloja ei kuitenkaan ole paljon käytetty, koska kynttilät on ollu suositumpia. Mutta valoista lisää myöhemmin, nyt lisää kukkia.

Hortensiat ostin keskikesällä ja väri oli vaalea. Parissa viikossa väri tummeni ja sävy on vaihdellut punertavasta lilaan ja siniseen. Kukkaruukkuna isän syntymäkodista vanha sinkkisaavi, jossa on kuulemma tehty lipeäkalaa..







Ja vielä jaksaa muutaman kuvan tänne ladata, vaikka nukkumaanmenoaika taisikin jo mennä ohi..

Kesän yhden suosikkireissun tein lasten kanssa tutulle maatilalle, jolla tutustuttiin paremmin maitoa tuottaviin hännänheiluttajiin sekä tietty traktoriin =) Samalla koitin saada mainoskuvia työkäyttöön. Tyttö sai kuljettaa Jaana-vasikkaa ensimmäistä kertaa narun päässä ja tosi hyvin meni. Sai kehuskella kavereille useamman päivän ajan=)











Nyt välillä koisimaan. Palaan pian, kuvia on vielä mooooonta jäljellä! =) Eikös sitä joku laula; Kesää on vielä jäljellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti