Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

torstai 30. elokuuta 2012

Kesäjuttuja..

Mahatautista ekaluokkalaista hoidellessa tuli tänään istuttua koneellekin. Muistellaan siis vielä hetki kulunutta kesää. Aina jossain vesisateen välissä ehti tehdä sitä sun tätä, mm nauttia auringosta. Aurinko piristi etenkin mun lomien aikana=)




Mökillä kun vietetään koko päivä ulkona, niin poutasää on suositeltavaa.. Rantaelämä ei lapsilta vaatinut paljon, kunhan lämpötila oli yli +15C..
Laivaväylällä kulkevia isoja rahtialuksia katsellessa lapset leikkivät omalla laivueellaan. Olympialaisten huumassa tämän kesän uutuus oli purjevene..




Olympialaisten hengessä lapset heitteli ongenvavasta tehtyä keihästä kuin Ruuskanen! =)



Yleisurheilutreeneissä harjoteltiin kesän aikana mm. pituutta ja kuulaa.



Ulkona lapset kavereineen keksivät aina tekemistä, kunhan välillä tankattiin mehulla ja keksillä=)



Mökin sisälläkin on tapahtunut. Lian ja rasvan peitossa, tutuilta saatu vanha uuni paljastui puhtoiseksi tehopakkaukseksi. Ruoka valmistuu hetkessä ja nyt on voitu jo leipoakin suussa sulavia herkkuja. Etenkin valmistaikinoita on helppo valmistaa mökillä, eikä maussa ole moittimista!

Muuten sisustuspuoli on ollut sitä samaa vanhaa.. Lehtiä ja kirjoja on lueskeltu ja sängynvierusmaton virkkasin vanhoista matonkuteista (siitä lisää myöhemmin). Teini uppoutui myös kirjojen maailmaan, jopa lilat aurinkolasit päässä..=)




 Iltaisin olen edelleen nauttinut rantamaisemista, niin sade- kuin poutasäällä. Näihin tunnelmiin päättyy tämän illan muistelot.. =)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti