Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Merellistä lomailua..

Kesäiltoina en pysty istumaan mökissä telkkua tuijottaen, kun ulkona luonto näyttää suuren luokan valoshowta! Kirja käteen, vasta kun on pimeää =)
Tässä parhaat palat viime viikoista.






Näitä mahtuu vielä moneen postaukseen! =)

Kesäpäivät meni touhutessa kaikenlaista. Lapset ui aina kun vain oli mahdollisuus! Tyttöä ollaan kiusattu, että sillä kasvaa pian suomuja noilla uintimäärillä=)

Ja joutupa tyttö auttamaan maton pesussakin, kun olivat kaverin kanssa sotkeneet siihen aurinkopuuteria..



Tuo meri on muuten sitten aika erikoinen tapaus sisämaan kasvatille. Sitä ei koskaan ennen ollut tarvinnut miettiä merenpinnan korkeusmuutoksia. Nyt vesi voi nousta muutamassa tunnissa +20 cm ja pohjoistuuli taas laittaa pohjan melkein näkyviin.
Ihan tuohon rantaan on vaikea istuttaa yhtään mitään, koska talvella koko ranta on välillä jäiden peitossa ja kesällä vesi huuhtelee.

Nämä kuvat taitavat olla +30 cm..



Veneilyyn sopii kyllä ehdottomasti tuo korkea vesi, kun suht matalasta lahdesta on kyse.


Myös koira pääsi pitkästä aikaa mukaan veneeseen. Ei enää tärise pelosta, vaan jaksaa istua yllättävän pitkään, kunhan saa välillä tulla syliin..=)




Kaislikkoa on ollut ennen aika runsaastikin, mutta vuosien työ alkaa nyt palkitsemaan. Miesväki on kesäisin ajellut leikkurilla ja kerääjällä talkoovoimin ja sitä oli ohjelmassa myös tänä kesänä.


Ja miesväki tykkää, kun saavat leikkiä aikuisten leluilla..=)

Meriteema jatkuu.. Lapset tykkää myös kalastaa ja viime viikonloppuna tulikin saalista ihan omalta laiturilta. Pojan kaksi ahventa savustettiin naapurin pöntössä ja tuli sieltä syötävää lopullekin porukalle!
Ja vielä se edellisellä kerralla lupaamani luontoriesa, joka liittyy myös mereen. Lahdenpoukamaan kertyy joka vuosi kymmeniä kanadanhanhia ja tämä 8 hanhen perhe on päättäny sitten lannottaa meidän nurmikkoa! Nyt tarttis karkotusvinkkeja!!


Nyt riittää meri tältä päivältä! Kesäjuttuja on vielä paljon kerrottavana, mutta hieman maallisemmista aiheista=) Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti