Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

perjantai 3. elokuuta 2012

Lomailua..

Nyt on suurin osa lomasta lusittu ja palattu takaisin työelämään. Koulujen alkaessa on vielä viikko lomaa säästettynä, kun kuopus aloittaa koulutien.
Vettä on satanut päivittäin, ylityötunteja kertynyt reippaasti, mutta iltaisin/öisin olen ollut Duracell-pupu ja siivonnut komeron nurkkia ja kantanut vaatteita kirpparille.

Mutta koska päivityksiä on nyt tullut hiljakseltaan ja sää on syksyinen, on kesäkeleistä kerrottavaa vielä jäljellä=)

Jaakon päivillä kävin tyttären ja sen kaverin kanssa ilmaisessa puistokonsertissa torstai-iltana, kun esiintyjänä oli Jippu. Lisäksi pyörittiin markkinakojujen välissä iltamyöhään, eivätkä tytöt meinanneet pysyä nahoissaan nähdessään kaikki aurinkolasit ja lippikset kymmenillä samanlaisilla kojuilla...



Mut on se vaan kumma kun äiti aina välillä joko unohtaa rahat kotia tai ei oo rahaa tilillä..=) Menee vielä läpi!

Jaakon päivillä on myös aina perinteinen Vanhan ajan tori lauantaiaamuisin, jolloin kymmenet tuhannet ihmiset sulloutuvat Pietarsaaren torille ostamaan käsitöitä, "vanhan ajan elintarvikeita", vanhoja tavaroita tai vanhan näköistä uustuotantoa. Tällä kertaa kukkaro oli mukana ja mun ostoskasseihin löytyi;
Vanha limonadipullo, lyhty, kangaskori saunaan..
Pojalle pienoismalli..





Koruja, koukku ja siivilä Blossomilta..
Seinäkoukut Lundagårdilta...


Kuusenkerkkäsiirappia. Mums..
Tytölle vanha viuhka ja uusi penaali..
Torilla oli vilskettä ja vilinää sekä paljon ihasteltavaa. Torin laidalla oli veteraaniautoja vieri vieressä ja vanhalla paloautolla päästiin jopa kaupunkikierrokselle=)
Liput ostettiin vanhan ajan lipunmyyjältä ja liput myös rei'itettiin ennen matkan alkua. Mukana matkalla oli setä, joka kertoi vanhan paloauton rungon löytyneen lastentarhan pihalta ja kunnostuksen kestäneen 9 vuotta. Hauskinta autossa oli "vilkku" eli pieni muoviläpyskä joka plupsahti ylös sivuseinästä kääntymisen merkiksi=)








Mökillä saatiin nauttia välillä jopa ihan kesäisistä päivistä, lapset ui monta kertaa päivän aikana, veneiltiin satunnaisesti, sitä kahvittelua ja syöpöttelyä tietysti, polttopuiden tekoa... Ja välillä ihan lekottelua! =) Lisää kuvailoittelua seuraavaan postaukseen..



Luontoihme tälle kesälle oli pihalla tutkimusmatkalla ollut kettu! Ikkunan läpi iltamyöhään otettu kuva ei anna oikeutta söpölle repolaiselle.


Luontoriesaakin tiedossa, siitä seuraavassa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti