Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Viikko vierähtänyt!







Kylläpäs on aika mennyt taas nopeasti ja blogiin kirjoittelu jäänyt. Paljon on tapahtunut viikossa ja puretaas sitä nyt sitten pikkuisen.
Sää.. siitä on hyvä aloittaa. Viime viikonlopun -15 asteesta viikolla +5 asteeseen, mutta onneksi auringon kera suurimmaksi osaksi.
Ylimmissä kuvissa lämpötila lähti illalla laskuun ja usva nousi pelloille. Olin ehtiny koiran kanssa 20 metriä, kun tein u-käännöksen kameraa hakemaan! =)
Viime sunnuntaina tein myös viimeisen lenkin potkukelkan kanssa. Välillä oli todella liukasta ja pystyssä ei olisi pystynyt ilman tukea, mutta... yli puolet matkasta oli joko asfaltti näkyvissä tai koko tie hiekotettu reunoja myöten. Todella kiva kantaa potkukelkkaa koiran kiskoessa (valjaat selässä ei erota sitä, onko kelkka maassa vai mun sylissä, vedettävä on silti..). Eli kelkalle tuli kesäloma!




Jäätä on siis riittänyt tällä viikolla. Niin parkkipaikoilla ja kulkuväylillä kuin luonnossakin.



 Lumet on plussa-asteiden myötä tulleet myös alas katolta. Ja vauhdilla... Seinältä lumikasaan on parisen metriä ja valitettavasti puun oksat menivät jälleen mukana. Eli etupiha ei ole kaunis näky. Takapihan terassilla saa odotella vielä hetkisen "terassikelejä", ellei kukaan innostu hauiksen treenaukseen lapion kera..=)
Lapsilla on ollut hauskaa ojassa, kun traktorin tekemät vallit ovat korkeat ja tuonne ojanpohjalle jää suojaisa leikkipaikka. Kovettuneeseen lumeen on tehty jo luolia ja suojaisia nurkkia!=)


 Ja jotta jäästä ei saatu vielä tarpeeksi, oli tänään vuorossa talven toiseksi viimeinen jääkiekkoturnaus 6-vuotiaalle. Vauhtia on syksystä kertynyt huomattavasti ja aremmatkin uskaltavat jo kiekon perään! Meillä äideillä tuppaa vaan olemaan hieman kylymä katsomossa, mutta tärkeintä että lapset saavat pelata ja pitää hauskaan=)


Ja jos nyt oltais puhuttu tarpeeksi jäästä! Viikkoon mahtui myös muutakin. Tein töissä tuplatöitä talvilomalaista tuuratessa ja siitä syystä iltaisin ei ollutkaan intoa teknisiin hommiin, joten tietokone pysyi iltaisin suljettuna. Iltaisin on pesty sitä likapyykkiä (jonkun laittaessa nessuja taskuihin siitä tulee entistä mielenkiintoisempaa..), leivottu sämpylöitä ja kuutamoöinä nähty sekoja unia. Viikko päättyi ankaraan niskasärkyyn ja jos ei ala pian loppumaan, tulee ensi viikosta mielenkiintoinen. Sitä odotellessa toivotan kaikille parempaa viikon alkua ja pysykäähän pystyssä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti