Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Sitä vihreää..=)

Tänään oli siis jälleen reipas työpäivä, sit kotiin katsomaan hävityksen kauhistusta, ruoka, koiran kanssa kuralenkille, tyttöjä hakemaan synttäreiltä (oma ja laina), ankara puhe (omalle) tytölle siitä hävityksen kauhistuksesta ja nyt olisi vielä perjantaisiivot edessä... Voi kun kivaa.  Eli ei kun kone ensin käyntiin, verenpaine alas ja mieli mukavaksi blogeja luettaessa. Ja onneksi oli itellä eilisiä kuvia valmiina! =)
Eiliseltä kauppareissulta tuli mukaan helmililja, jonka istutin vanhaan Riihimäen lasin hillopurkkiin kivien kera. Kukat ei ole vielä kunnolla auenneet, joten saan toivottavasti nauttia niistä vielä hyvän tovin. Narsisseja ostan vasta lähempänä pääsiäistä.

Ikkunalaudalla puolestaan on oleskellut jouluna saatu tulilatva murattioksan kera. Se päätti alkaa tekemään kevään kunniaksi uusia kukkia, joten silläkään ei ole kiire minnekään!

Näitten kuvien kautta toivotan kaikille oikein mukavaa ja rauhallista perjantaita! Nyt tartun siihen imuriin ja haaveilen samaan aikaan kesän kukista ja vihreydestä. Mielikuvaharjoittelua parhaimmillaan =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti