Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Pronssia tuli!

Huh, mikä päivä takana! Nyt istutaan väsyneenä koneen ääressä.

Tänään oli siis pojalla iso kotiturnaus. Valmentaja/isä ja poika lähtivät jo ennen kahdeksaa aamulla hallille. Minä rullasin talosta kaikki matot kasaan, kun koira päätti aloittaa juoksuajan (menee joka vuosi tarkasti samaan aikaan) ja peitin sohvat lasten tuoleilla. Sit koiran kanssa lenkille, tyttö kaverille päiväksi ja ite jäähallille. Aamupäivä meni talkooporukalla voileipiä tehdessä ja päivä lihasoppaa tarjoillessa. Iltapäivällä oli jo aikaa ottaa kuviakin.



Kyseessä oli siis suht iso turnaus, kun osallistujina oli 16 joukkuetta (10-15 pelaajaa per joukkue + joukkueen johto + vanhemmat ja isovanhemmat..). Päivän aika pelattiin 40 ottelua (2 x 15 min) eli 5 ottelua per joukkue. Pelaajat ovat G-junnuja eli noin 5-7 vuotiaita ja hyvin jaksoivat!
Tuossa ylemmässä kuvassa näkyy, kuinka jää jaettiin 3 eri kenttään. Jäällä oli näin yhtäaikaa 6 joukkuetta. Yläkuvassa verrytellään ja alemmassa ollaan tositoimissa 4 + maalivahti -kokoonpanolla.




Otteluiden välissä joukkueet tulivat syömään lihakeittoa ja silloin meillä piti kiirettä! Mutta mitä me naiset ei pystyttäis hoitamaan..=) Tähtiä jaettiin toisillemme ja kehuttiin vuorollaan toistemme tarjoilutaitoja!=) Ihaninta oli, kun lapset tulivat meidän luo kiittämään ruoasta. Vetivät varovasti hihasta jos eivät uskaltaneet sanoa kovaan ääneen=) Kyllähän ne aikuisetkin kiittivät, mutta lapset käyttäytyivät (tänäänkin) esimerkillisesti!

Mun dagens oli tänään pinkki poolo (väärä valinta, ei ollut kylmä..) ja Me&I:n geisha-tunika, legginsit, villasukat ja maastolenkkarit.. Tyylikästä=) Piste Iin päällä oli pinkki hiusnauha ja upouusi H&M:n roosa kirsikkaessu! Katos, jos ollaan keittiöhommissa, niin pitäähän sitä essu olla=)

Ruokaa meni aikasmonta kattilallista, mutta kotiakin eksyi vielä muutama litra maitopurkkeihin tankattua soppaa.. Eipähän tarvi miettiä, mitä lähipäivinä syötäis!




Ja kuinka pelissä siis kävi?! Viidestä pelistä tuli vain yksi häviö. PRONSSIA!!! Jeee!! =)
Tämä viimeinen peli pelattiin ennen kuutta illalla, jolloin lapset oli ollu varusteet päällä noin 10 tuntia. Vanhemmat oli ihan poikki, mutta sillä hetkellä kun peliaikaa oli enää minuutti jäljellä ja porukka tajus mitalin tulevan, alko aivan mieletön kannustushuuto ympäri hallia! Pelaajat innostu entisestään ja tsemppasivat. Pronssipelin varmistuttua pelaajat hyppäsivät isoon kasaan ja poika kertoi olleensa alimmaisena.=) Ja mitali, diplomi ja kääretorttu haettiin kuin vanha tekijä..

Kotia tullessa pojalla oli vieläkin energiaa, mutta vaatimattomana tyyppinä ei jaksanu selitellä isovanhemmille puhelimessa sen kummempia. Tässä iässä se voitto ei merkitse kaikkea, vaan se että saa pelata ja pitää hauskaa=) Vanhemmilla saattaa kyllä nousta tästä joku päähän...=)

Nyt konttaan sänkyyn ja annan piupaut kellon siirtämiselle. Täällä nukutaan toivottavasti pitkään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti