Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kesäkuun tarinat osa 2.

Reissulta palattuani sain kuulla mökin saunan muuttuneen savusaunaksi. Juhannus lähestyi vauhdilla ja peseytyäkin piti, joten nokimesterin piti ryhtyä pikavauhtia uunin etsintään ja tuttu Harvian kiuas vaihdettiin vain uudempaan malliin. Pimeiden iltojen iloksi tässä on lasinen luukku, joten valoa on luvassa.=)

Lasten ollessa vaarin luona, käytin "vapaa-ajan" hyödykseni ja siivosin koko mökin ja etenkin lasten vintin. Ohessa hieman sisäkuvia mökiltä:






Mökki on siis rannassa, joten näkymät ovat mahtavat joka ikkunasta. Lapsilla on kyllä ehdottomasti paras paikka vintillä =) Mutta eipä nuo mun aamutee-hetketkään kovin huonoja ole!
Sisustuksessa ei ole mitään tiettyä sääntöä, kunhan kaikki on vanhaa/saatua/kierrätettyä/halpaa... =)

Ennen kuin lapset tuli kotia, ehdittiin käydä rippijuhlissa ihanan P.n ja hänen perheensä luona. Missä välissä siitä pienestä pojasta, jolle luin dinosauruskirjoja, on ehtinyt kasvaa melkein parimetrinen, komea nuorimies??!! P, Ei kai me vain olla vanhettu samaan tahtiin??!! =)
Juhlista on ihan pakko laittaa pari kuvaa ja ihailla tuota pikku-prinsessan uutta huonetta! Saat tulla P maalaamaan meillekin!!



Sitten olikin yhtäkkiä juhannus ja vaari tuli lasten kanssa. Pelattiin jalkapalloa, ongittiin ja veneiltiin. Terassilla löhöiltiin riipputuolissa. Kostea kesä on vauhdittanut nurmikon kasvua, joten poika on saanut mönkijällään ajaa ruohomoskaa melkein parisen kertaa viikossa.  

Rannasta löytyi ihka ensimmäinen jouhimato, josta ei oikein tiedetty miten siihen suhtautua. Ei edes anoppi ollut koskaan ennen nähnyt sellaista. Googletettiin jonkin aikaa ja wikipedian mukaan ei ole "vaarallinen". Ei mene ihon sisään, koska jouhimato ei aikuisena syö mitään. Eli aina voi oppia jotain uutta! =)













Tämmöistä siis kesäkuussa. Nyt uusi kuukausi ja uudet kujeet! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti