Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kesän alku..

Jes! Nyt on vihdoinkin päästy yli +15 asteen, joten eiköhän se kesä nyt ole virallisesti alkanut!?

Nyt on viikon loma menossa, mutta sitten pitääkin jaksaa kuukausi ennen seuraavia vapaita viikkoja.

Mutta onhan sitä ehtinyt tapahtua sitten viime päivityksen jälkeen.

Kesäkuun 2. päivä oli siis tytön kevätjuhla. Laulu raikasi jälleen kerran kolmella kielellä ja kaksiäänisesti. Yritin kovasti nauhottaa, mutta tuo mun digikamera ei  kuitenkaan ole videokamera, joten kokeillaan toisen kerran. Mutta pari kuvaa juhlamekossa keikistelevästä tytöstä sain=)



Heti todistuksen jaon ja kahvituksen jälkeen pakattiin laukut ja lähdettiin mökille. Juhlan kunniaksi vettä tuli koko päivän vaakatasossa mereltä päin ja silloin uudehko hirsimökki ei ollut parhaimmillaan veden tullessa sisään nurkista ja ikkunaraoista.. Saarella käytiin myös 60 v-juhlilla sadetakit ja kumisaappaat asusteina. Kun ei ulkona voinut leikkiä, oli äitin kännykkä (ja pelit) hyvää ajanvietettä aikusten jutellessa kahvin ja kakun kera. Illalla mökissä lapset kattoivat leffoja omasta vehkeestään eli stereosta, jossa on 8 tuuman näyttö.




Parvi on L-muotoinen ja siellä on lasten sänkyjen lisäksi leikki-viihdenurkkaus =) Nukkekoti on isännän tekemä ja raaka-aineina vanha kukkapöytä. Nyt sitä taitaa isännöidä Hessu Hopo !



Ensimmäinen viikko oli kylmä ja sumuinen. Parina iltana kuitenkin sain kuvattua auringonlaskuja. Tuunasin kuvia hieman Photo Scapella..


silkkiuikku



Aamut ja illat olivat sumuisia, mutta useampana päivänä sumu yllätti mereltä kerran tai kaksi päiväsaikaan. Joutsenen näin aamulla töihin lähtiessä, mutta tukkakoskelo "Paul Anka" vartioi rantaa koko päivän "Anna Ankan" hautoessa kellarin viereisessä pusikossa.

laulujoutsen

Paul Anka (tukkakoskelo uros) ja Viivi

harmaat sumupilvet vyöryvät yli vesialueen


Vaikka viikko oli kylmä, niin lapsillehan kesä tarkoittaa sitä parasta aikaa elämässä. Saa leikkiä kioskia ja kalastaa, kaivella hiekkaa tai matoja, tanssia nurmikolla paljain jaloin, uida.. =)





Viime perjantain viimeisen työpäivän ennen lomaa kruunasi työmatka Ikaalisten kylpylään. Huoneesta järvinäköala.. Palaverin päätteeksi käytiin rantahietikolla pelaamassa petanqueta, sitten saunaan ja syömään sekä illan päätteeksi tanssittiin. Iskelmäparatiisissa oli mukana mm. ihana Juha Tapio sekä Yö.







Nyt on kello sen verran paljon, että sänky kutsuu. Vielä on paljon kuvia kukkivista kirsikkapuista sekä reissusta Etelä-Pohjanmaalle. Lupaan palata piakkoin suuren kuvakavalkaadin kera! Jos ei tämä sellainen taas ollut.. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti