Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

torstai 16. helmikuuta 2012

Viikon väri.... lumivalkoinen !

Myynnissä paaaaaljon vähänkäytettyä lunta!! Nouto vaikka heti, ja jos ei meidän pihalla oleva määrä riitä, naapurit antavat mielellään täytettä! =)


 Ei saisi valittaa, kun muistelee alkutalven mustaa maata, mutta lumisateella saisi olla rajoituksensa, montako päivää saa sataa putkeen.. Etenkin kun menet töihin hienot saappaat jalassa (on aivan liian vaivalloista mennä talvikengillä ja vaihtaa töissä....) ja lunta on joka paikassa, töistä lähtiessä kaivat auton esiin lumihangesta (niillä parhaimmilla mokkahanskoilla..), tulet kotia ja tiet on edelleen auraamattomat... Putsaat pihan (liian vähissä vaatteissa..) ja aura-auto tulee vasta juuri ennen nukkumaanmenoa! =)
Onneksi on keksitty miehet... =)




Torstain kunniaksi tehtiin ruoaksi hernekeittoa, yhtä meidän suosikkia. Mulla on siitä oma versio, mutta erittäin helppo sellainen.

Otetaan purkki tai kaksi valmista hernerokkaa (mielellään luomua), lisätään pussillinen kinkkusuikaleita tai -kuutioita, sinappia ja desi kermaa. Kiehautus ja valmista! Ruoka on hetkessä valmista ja kyytipojaksi voi laittaa ruisleivän tai sämpylän. Ja kyllä lapset tykkää=)

*********

Synttäriterkut E:lle, ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa. Tarkka päivä on vain muistin kätköissä, mutta taidan olla viikon myöhässä..=) Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Synttärisi kunniaksi vielä yksi runo ystävyydestä;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti