Valokuvausta, satunnaisia käsitöitä, paikallismatkailua, haaveilua ja sitä likapyykkiä.. =)
Tervetuloa Mansikin maailmaan!

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Askartelua..


Eilen alotettiin ja tänään jatketttiin. Paperia, saksia..

Tässä on mm. sydämiä ystävänpäiväkorttien tekoa ajatellen. Love-teksti on täysin 9v tytön keksimä, mutta sain luvan käyttää sitä myös omissa korteissani. Ajattelin laittaa vaaleanpunaisia kirjaimia ja sydän eri materiaalista ja liimata kartonkiin. Katsotaan mitä ehditään saada aikaseksi. Yleensä postituspäivä tulee aina "yllättäen", vaikka kuinka on koittanut valmistautua..

Yleensä meidän talon tuotteliain askartelija/keksijä on juuri tuo esikoinen. Oli sitten kyse käsitöistä, normaalista paperiaskartelusta tai järeämmistä materiaaleista, niin tuo tyttö keksii vaikka mitä. Ovat pienestä asti saaneet kuluttaa läjäpäin paperia, kyniä ja teippiä sekä mökillä käyttävät vapaasti vasaraa ja laudanpätkiä.

Tänään kuitenkin 6v poika esitteli omia taitojaan=)


Leikki-Valtralle piti saada takalana. Poika keksi ihan itse leikata vessapaperirullan puoliksi ja tehdä pahvista pidikkeen. Minä jouduin hieman auttelemaan reiän kanssa (kolme kerrosta pahvia, jotta on tukeva) sekä teippailla kasaan. Lopuksi poika väritti lanan vahakynällä samaan sävyyn traktorin kanssa. Ja hyvä tuli! Eli kaikki te pikkupoikien äidit, tästä halpa idea kaikille jaettavaksi=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti